Onze sponsoren

Het NVVK Veiligheidscongres wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Onderstaand ziet u welke organisaties een bijdrage leveren. 
Bent u zelf geïnteresseerd in sponsoring van het congres? Vraag naar de mogelijkheden bij ons congressecretariaat.

Hoofdsponsor

BASystemen


BaSystemen is specialist op het gebied van meetinstrumenten voor Arbo, Milieu en Veiligheid en maakt werkend Nederland met veel plezier elke dag een stukje veiliger en gezonder. Ons uitgebreide productportfolio bestaat o.a. uit meetapparatuur voor het monitoren van explosieve en toxische gassen, geluidsniveaus, stofconcentraties en (binnen)klimaat. Maar ook voor specifieke systemen voor het detecteren van asbest of respirabele kristallijne silica, of het uitvoeren van face fit tests bent u bij ons aan het juiste adres! Daarnaast staan onze technici dagelijks voor u klaar om deze kritische meetapparatuur te servicen.

Hoofdsponsor

Quentic


Quentic software is een uniform platform voor alle taken, gegevens en informatie over arbeidsveiligheid en milieubescherming. Hiermee dragen wij er aan bij dat onze klanten hun bedrijven kostenefficiënt, milieubewust, duurzaam en veilig kunnen leiden. Quentic is conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001 ter ondersteuning van managementsystemen.

 

Standhouders