NVVK Jubileumcongres 2022

'Veiligheidskundige, wat bezielt je?'

Welkom bij het Jubileumcongres van de NVVK, al 75 jaar hét veiligheidskundige kennisnetwerk van Nederland. Onze vereniging is ontstaan uit de grondgedachte dat ons vak groeit door het delen van veiligheidskundige kennis en ervaring. Door het delen van kennis worden wij samen beter en presteren wij beter.

Ons jubileumcongres gaat in hoofdzaak over jullie: wat bezielt jullie? Wat zijn jullie drijfveren? Waarom heb je voor dit vak gekozen? Wat geeft je plezier in het werk? Wat is jouw impact op veiligheid op de werkvloer? Hoe ga je te werk en welke aanpak gebruik je daarbij? Is het steeds vallen en opstaan of juist hollen en stilstaan?
Kortom, jullie staan centraal in de Denk-, Doe- en Droomsessies waaraan je tijdens ons congres kunt deelnemen. Bekijk het programma en maak je keuze, die concreet gericht is op jóuw beroepspraktijk.

NB Klik HIER voor meer informatie over prijzen en andere praktische informatie

AANMELDEN CONGRES (INCL. JUBILEUMFEEST)

8 november 2022: NVVK Jubileumfeest

Wij nodigen je van harte uit voor ons Jubileumfeest op dinsdag 8 november, eveneens in de Koningshof in Veldhoven. Dit feest, bestaande uit een diner en een spetterende feestavond, kunnen álle NVVK-leden kosteloos bijwonen, ook als je niet deelneemt aan het congres.
Dus schrijf je snel in en laat weten dat je het jubileum met ons meeviert!

AANMELDEN ALLEEN JUBILEUMFEEST